Rüya Tabirleri / çorap rüyaları / Rüyada ten çorap görmek

Rüyada ten çorap görmek

Rüyada ten çorap görmek eline geçen paranın hayatını bir hayli rahatlatacağına, makamının ve itibarının yükseleceğine, çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine, duygularının karşılık göreceğine, malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine, hayal ettiği şeylere göstereceği azim sayesinde kısa sürede ulaşacağına işaret ettiği söylenir.

Rüyada ten çorap gördüyseniz

  • Çocuk sahibiyseniz, çocuklarınızın durumuna daha fazla dikkat etmeniz gerekebilir.
  • Sevdiğiniz moral yönünden sizi destekleyecek.

Rüyada ten çorap giydiğini görüldüyse dünya nimetlerinden çok daha fazlası ile nasipleneceğine, elinin darlığa düşeceğine, insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine ve işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına işaret ettiğine inanılır.

Rüyada ten çorabı giymek kişinin planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına, rüyayı gören kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine, hanesine bolluk geleceğine ve geçiminin kolaylaşacağına, orada yeni kişilerle tanışıp dost olacağına, karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada yırtık ten çorap görüldüğünde zarar edeceği bir işe gireceğine ancak etrafındaki kişiler sayesinde elindeki imkânların büyük başarılar kazandıracağına, yaptığı işlerde kazanacağı başarılar ve dürüst ve namuslu bir kişi olmasından ötürü insanlar tarafından sevileceğine, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına, geldiği noktaya ve mevkie de hep kendi emeği ve çabasıyla geleceğine, sorunların gittikçe içinde çıkılmaz bir hal alacağına, gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına inanılmaktadır.

Rüya alimlerinin yorumlarına göre rüyada ten çorabın yırtılması gittiği yolda çok başarılı olacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, hikmet sahibi olacağına alamettir.

Rüyada ince ten çorap görülmesi kendisine bir çiftlik evi alacağına, sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına, sıkıntılarını üzerinden atacağına, işlerinin her zamankinden daha güzel olacağına, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine ve hastalıklarından kurtulacağına yorumlanır.

Rüyada ten çorap çıkarmak parasal olarak genişliğe çıkılacağına, tartışmalar yaşanıp aile huzurunun tamamen bozulacağına, işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine, müşterilerinin çoğalacağına ve buna bağlı olarak kazancının da yükseleceğine, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, makbul olan mallara ve helal olan lokmaya kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada ten çorap kaçması büyük bir sıkıntısını ve sorununu çok büyük çaba sarfederek çözüme kavuşturacağına ve çok rahat bir duruma gelmesine yardım edeceğine, rızkında ve malından olacağına, çektiği zorlukların biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada ten çorap alındıysa çok büyük mutluluklar duyacağına, her geçen gün daha mutlu ve daha hayat dolu olunacağına, hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına, elindeki imkânları çok iyi bir şekilde kullanacağına, istediği her şeyi kolayca alabileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın Tabirini Alîm'e Sor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments