Rüya Tabirleri / kara rüyaları / Rüyada tekneyi karada görmek

Rüyada tekneyi karada görmek

Rüyada tekneyi karada görmek daha doğru karar verebilmesi için ona yardımcı olacağına, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, kazançlı işlere girileceğine, eğlenceli zamanlar geçireceğine, yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına, kırgınlık ve küskünlük yaşanacağına yorumlanmaktadır.

Rüyada tekneyi karada gördüyseniz

  • İleriye dönük adımlar üzerinde durmak isteyebilirsiniz.
  • Aşk hayatınız ya da sevgi temalı ilişkileriniz özel yaşamınıza iyi gelebilir.

Rüya tabir edenlere göre rüyada teknenin karaya oturması dirlik ve beraberliklerin yok olacağına, çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına ve maddi açıdan çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, büyük bir karamsarlığa kapılacağına, bazı konser etkinliklerine katılacağına ya da sinema filmi izleyeceğine, daha iyi yaşantıya ve geçime kavuşacağına, aile hayatında çok güzel günlerin yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüya sözlüğü yorumcularına göre rüyada tekneyle karada gitmek sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına, temiz niyetleri sayesinde işlerinin her daim yolunda gideceğine, yaşadığı zorlukların biteceğine ve çevresinin kendisine her anlamda destek verecek kimselerle dolacağına, keyifli sohbetler edeceğine ve uzun zamandır hiç keyif almadığı kadar keyif alacağına, herkesin parmakla göstereceği kadar başarılı bir iş hayatına kavuşacağına yorumlanmaktadır.

Rüyada tekneyle karaya çıkmak erken davranılması sayesinde iş hayatnda çok kazanç elde edileceğine, işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine, küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine, tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına ve bu kimse sayesinde kısa sürede büyük deneyim elde edileceğine, işlerin daha kötüye gitmesiyle yapılan hataların daha da büyük zarar getireceği ve bir türlü gereken yükselişin sağlanamayacağına, psikolojiyi etkileyecek bir olay yaşanacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın Tabirini Alîm'e Sor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments