Rüya Tabirleri / tarla rüyaları / Rüyada tarlada un görmek

Rüyada tarlada un görmek

Rüyada tarlada un görmek iş hayatında yeni bir dönemin kapılarının açılacağına, yanlış işlere girip mutsuz olacağına, fakir fukaraya yardım edileceğine, kendisini seven bir arkadaşının ön ayak olması ile koşulları daha iyi olan bir iş sahibi olacağına, iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına, bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada tarlada un gördüyseniz

  • İniş çıkışlı hareketleri olan kişi ya da durumlardan uzak kalmalı, şüpheli kişi veya işlere olumsuz yanıt vermekten çekinmemelisiniz.
  • Herşeyden önce önemli konumlardaki kimseleri hoş tutmalı, onların bazı kaprislerine katlanmalısınız.

Rüyada tarlaya un serpmek rüya sahibi için insanları günah işlemeye teşvik edeceğine, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine, hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına, hem yeni yerler göreceğine hem de ekmek sahibi olacağına, yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına işaret ettiğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın Tabirini Alîm'e Sor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments