Rüya Tabirleri / tarih rüyaları / Rüyada tarihi taş görmek

Rüyada tarihi taş görmek

Rüyada tarihi taş görmek ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına, variyeti ile herkesi kıskandıracağına, bilgisine ve becerisine güvenmediği işlere kalkışmayacağına ve üstesinden gelemeyeceği sorumlulukların altına girmeyeceğine, yaşanmış olan kırgınlıkların üzerine sünger çekileceğine, iyi markalardan giyinmekten ve tatillere gitmekten geri kalmayacağına, sağlığının yerinde kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tarihi taş gördüyseniz

  • Aile veya evle ilgili askıda kalmış sorunların bir an önce ele alınması gerekiyor.
  • Ortaya çıkarabileceğiniz işlerde daha tutucu bir tavır sergileyebilirsiniz.

Rüyada tarihi taş ev görülmesi herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına, kısa süre içinde ünlü bir kişi olunacağına, çalışıyorsa terfi alacağına, yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine, yeniden hayal kuracak umuda kavuşacağına, kısa süre içinde kendi işine sahip olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada tarihi taş bina görüldüyse sorunları başarıyla çözmeye, kar elde edileceğine, eski işlerinden daha iyi ve hayırlı işlere kavuşacağına, parasal olarak kötü bir durumun ortadan kaldırılacağına, kalbini temiz tuttuğu müddetçe huzurunun bozulmayacağına, güzel ve hayırlı değişiklikler yaşayacağına delalettir.

Rüyada tarihi taş yapı görmek kötü günlerinden kurtulacağına, işinin gücünün rast gideceğine ve kazancının da mutluluğunun da artacağına, çok büyük projeler gerçekleştirip yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, daha önce uğranılmış olan zararın kısa zamanda kapatılacağına, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, hayat içerisinde çok mutlu olunacağına delalet ettiği söylenir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın Tabirini Alîm'e Sor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments