Rüya Tabirleri / baba rüyaları / Rüyada babanın kıyafetlerini görmek

Rüyada babanın kıyafetlerini görmek

Rüyada babanın kıyafetlerini görmek aile hayatında ve eğitim hayatında yaşanan sorunlardan ve sıkıntılardan alınacak destekler sayesinde kurtuluşa erileceğine, hayatına aydınlık ve güzel günlerin geleceğine, işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine, her konuda gelişme gösterileceğine, yaşadığı çevreye aykırı gelecek şeyler yapmayacağına, istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada babanın kıyafetlerini gördüyseniz

  • Gece gideceğiniz bir yerde karşıt cinsten birisi tepenizi attıracak, çekinmeden haddini bildirin.
  • Bilgi toplamaya çalışmalısınız.

Rüyada babaya kıyafet vermek büyük bir borcun altına gireceğine ve kazancının günden güne azalacağına, aldığı güzel haberin kısa süreceğine, maddi ve manevi olarak çok daha iyi bir duruma geleceğine, düşüncelerini eyleme dönüştürecek fırsatlar bulacağına, benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına, sevinçli haberlerin alınması ile büyük sevinç yaşanacağına inanılmaktadır.

Rüyada babaya kıyafet alındıysa rakiplerin kazanılan başarılar ardından üzüleceklerine ve girilen bir yarışın kazanılacağına, yakın bir zaman içinde çok başarılı işlere imza atacağına, yeni bir hayat kuracağına, düşmanlarının çatlamasına vesile olacağına, sıkıntıların yakasından düşmeyeceğine, hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına işarettir.

Rüyada babaya kıyafet giydirmek rüyayı gören kişi için işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, işle ve güçle arası iyi olmayan birinin yola getirileceğine, hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına, bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine, aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına delalet etmektedir.

Rüya yorumlayanlara göre rüyada babanın kıyafetlerini yıkamak haklılığının anlaşılacağına ve hakkı olanın kendisine teslim edileceğine, mesleği sayesinde her yerde ayrıcalık ve saygı göreceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına, sevdiği bir arkadaşla büyük bir iş ortaklığı kuracağına, mallarının ve kazancının çoğalacağına, epey zamandan beri yapmak istediği ve bu amaçla gece gündüz çalışıp çok emek verdiği şeylere yakın bir zamanda gerçekleştireceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın Tabirini Alîm'e Sor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments