Rüya Tabirleri / koltuk rüyaları / Rüyada tahta koltuk görmek

Rüyada tahta koltuk görmek

Rüyada tahta koltuk görmek daha güçlü bir hale geleceğine, önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine, yeni bir ilişki yaşanacağına, işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına, yaşanan kötü olayların unutulacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine ve üzüntü duyulacak bazı durumlar ve olaylarla karşılaşılacağına alamet ettiği söylenir.

Rüyada tahta koltuk gördüyseniz

  • İletişim ağınızı aktif tutmanız zaman içinde kazançlara neden olabilir.
  • Dışarıdan bazı kişilerin önerileri stresi azaltabilir.

Rüyada eski tahta koltuk görmek rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına, kısmetlerinin ve şansının kapanacağına, özellikle ailesi ile kavga eden kişinin bundan sonra da akrabaları ile arasındaki ilişkiyi düzeltemeyeceğine, eski sosyal hayatın dışında kalınacağına, dünyanın çeşit çeşit lezzetlerinden ve keyiflerinden nasipleneceğine, kariyerindeki değişimin hayırlı olacağına alamettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın Tabirini Alîm'e Sor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments