Rüya Tabirleri / şeker rüyaları / Rüyada tabakta şeker görmek

Rüyada tabakta şeker görmek

Rüyada tabakta şeker görmek zenginleştikçe ihtiyaç sahiplerini de gözeteceğine ve örnek olacağına, işlerin her geçen gün daha büyük başarı ve kazanç sağlayacağına, ilim irfan öğreneceğine, kötü günleri arkasında bırakacağına, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına ve ruhsal olarak çok kötü durumlara düşeceğine rivayet eder.

Rüyada tabakta şeker gördüyseniz

  • Aynı durum iş hayatı veya finansal başlıklı konularda da yaşanabilir, yani işler yavaşlayabilir veya beklentiler karşılanmayabilir.
  • Değilse, bazı şeylerin hazır hale gelmesi için beklemeniz gerekiyor.

Rüya tabircilerine göre rüyada tabağa şeker koymak üzüntü duyduğu birçok konuda istemeden de olsa zor zamanlar yaşanmasına sebep olacağına, sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına, sıkıntılara neden olacağına, atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına, kaçırılan fırsatlar yüzünden uzun zamandan beri yapılmak istenen bir projenin askıya alınacağına, dertlerini ve kederlerini arkasında bırakacağına işaret ettiğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın Tabirini Alîm'e Sor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments