Rüya Tabirleri / fotoğraf rüyaları / Rüyada su kenarında fotoğraf çekmek

Rüyada su kenarında fotoğraf çekmek

Rüyada su kenarında fotoğraf çekmek bereket ve huzur getireceğine, çok önemli başarılar elde edileceğine, Allah’ın hayırlı ve güzel kullarından olmayı başaracağına, cesaretini ve kendine olan özgüvenini toplayacağına, yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına, gıybette konuşmalar yapmak yüzünden günaha düşeceğine delalet ettiği söylenir.

Rüyada su kenarında fotoğraf çekmek gördüyseniz

  • Deneyimlerinizi anımsayın, gerekli olacaklar.
  • Diğer seçeneklerin veya adayların ortaya çıktığına şahit olabilirsiniz.

Rüyada dere kenarında fotoğraf çekmek iş hayatında büyük kazançların elde edileceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, elinde bulunan malı ve mülkü kendisini rahatlatmak için kısa bir zaman içinde harcayacağına, kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine ve aldığı kararlar konusunda tutarlı davranacağına, adının ülke dışında yayılacağına işarettir.

Rüya sözlüğü yorumcularına göre rüyada sahil kenarında fotoğraf çekmek emrinde insan çalıştıracağına, çok mutlu bir birliktelik yaşayacağına, derin bir oh çekip güzel günlere kavuşacağına, çıkılan uzun bir yolculuğun ardından bazı projeler gerçekleştirileceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok seveceği bir hayata merhaba diyeceğine, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına işaret eder.

Rüya yorumlarına göre rüyada göl kenarında fotoğraf çekmek ancak gelecek için kişinin hayatını bu işten kazanıp çok rahat bir yaşama kavuşacağına, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, böylece içinde bulunulan durumun nasıl çözüleceğini ortaya koyacağına ve vakit kaybetmeden müdahale ederek işleri eski haline getireceğine, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine, çok büyük kısmetler elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada deniz kenarında fotoğraf çekmek kuş gibi hafifleyeceğine, bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine ve beklediği bir yolcudan hayırlı haberler alacağına, işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına işaret ettiğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın Tabirini Alîm'e Sor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Canan

İki arkadaşımla deniz kenarında yürüyoruz ben selfi çekiyorum ama kendimi birtürlü görmüyorum kızlar çıkıyor fotolarda ben yokum