Rüya Tabirleri / sofra rüyaları / Rüyada sofrada zeytin görmek

Rüyada sofrada zeytin görmek

Rüyada sofrada zeytin görmek ortaya bazı küçük sorunların çıkacağına, rüya sahibinin ağız tadının da yerinde olacağına, üzerindeki kısmetsizliğin ve uğursuzluğun kaybolacağına, kazancının her kuruşunun karşılığını alın teri ile vereceğine, daha başarılı ve kazançlı olacağına inandığına ve bunun da kendisine gerçek bir başarı getireceğine, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına delalet ettiği söylenir.

Rüyada sofrada zeytin gördüyseniz

  • Gereken gayreti göstermeniz durumunda işlerin saat gibi işlediğini göreceksiniz.
  • Belli grup veya organizasyonlara yardımlarınız sonucunda fırsatlar söz konusu olabilir.

Rüyada sofraya zeytin koymak hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine, hayatının ve işlerinin yoluna gireceğine, kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine, rüyayı gören kişinin bu kişiler ile yaptığı işlerde birçok sıkıntının ve sorunun ortaya çıkacağına, gösterilecek performans ve ortaya konulacak başarılı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, çözümsüz sorunları olmayacağına alamet ettiği söylenir.

Rüya tabircilerine göre rüyada sofrada zeytin yemek büyük başarılar ve ödüller kazanılacağına, bütçesinin büyük oranda zarar göreceğine, verilen emeğin boşa çıkmayacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına, ancak daha sonra sevdiği ve değer verdiği insanlardan birisi sayesinde çok büyük bir yardım göreceğine, emeklerin zayi olacağı durumlar yaşanacağına işaret ettiği söylenir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın Tabirini Alîm'e Sor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments