Rüya Tabirleri / tavuk rüyaları / Rüyada siyah tavuk görmek

Rüyada siyah tavuk görmek

Rüyada siyah tavuk görmek bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına, daha fazla zenginlik elde etmek için de hak olmayan kararları uygulayacağına, başarılarının daim olacağına, istenmediğiniz bir yere gitmeye, gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına, gülmeyi ve eğlenmeyi başaracağına delalet ettiği söylenir.

Rüyada siyah tavuk gördüyseniz

  • Belli konularda anlaşmaya varmadan veya belli tekliflerle ilgili sözler vermeden önce, olayları detayıyla gözden geçirmelisiniz.
  • Yaratıcılık gerektiren işler veya maddi içerikli konular giderek daha karışık bir hal almaya başlayabilir.

Rüyada siyah tavuk beslemek rüya sahibi için sevilen kişilerin iş fikirlerinin gerçekleştirileceğine, çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına, çok büyük ve anlamlı çalışmaların yakın bir zamanda gerçekleştirilerek çok büyük kazançlar elde edileceğine, asla pes etmeyeceği gibi herkese örnek bir vatandaş olarak yaşayacağına, onlar sayesinde rızıktan ve kazançtan yana daha fazlasıyla nasipleneceğine alamet ettiğine inanılır.

Rüya tabircilerine göre rüyada siyah tavuk yakalamak ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına, içinde bulunduğu sıkıntılardan herhangi bir zorluk çekmeden kurtulacağına, kendisine uygun bazı projeler gerçekleştirerek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, iş hayatında sözü geçen biri olacağına, hem ün sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz siyah tavuk görmek peşinden koştuğu bir işle ilgili olarak çok güzel gelişmeler yaşanacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına, parasal olarak tüm sıkıntılarının sona ereceğine, çok büyük üzüntüler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah tavuk eti görülmesi kendisini iş hayatında çok hayırlı bir mevkide bulacağına, adımlarını daha sağlam atacağına, çok büyük sıkıntıya düşeceğine yorumlanır.

Rüya yorumlayanlara göre rüyada siyah tavuk yumurtlaması kapanmış olan kapıların Allah’ın izni ile açılacağına, karşısına çıkan bazı sorunlar yüzünden elinde bulunan kazancın neredeyse tamamını harcayacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına ve maddi ve manevi olarak çok zorluk çekeceğine, aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine işaret eder.

Rüyada siyah tavuk ısırması rüyayı gören için durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine ve kafasını duvarlara vuracağına, yaptığı işin hafif ve kolay olacağına, hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine ve dünya nimetlerinden yana çok şanslı ve kısmetli olacağına, hayat yolunda alınacak dersler sayesinde hata yapma oranının gittikçe düşeceğine, rüya sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına, endişelerin ve dertlerin biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölü siyah tavuk görülmesi hayatının bir anda cennete döneceğine, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına, kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine işarettir.

Rüyada evde siyah tavuk görüldüğünde çok sevilen bir kişi olunacağına, borçlarını ödeyip kurtulacağına, bunların devlet kapılarından geçeceğine tabir olunur.

Rüyada canlı siyah tavuk görülmesi manevi olarak bir rahatsızlık yaşanacağına, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, mali konularda yeterince dikkatli davranmadığı için sürekli bir dar boğaz yaşayacağına, üzüleceğine ve bu kötü günlerin ardından dayanamayıp hastalanacağına, her işte kendisi kadar ailesinin de onayını alma ihtiyacı içinde olan rüya sahibinin izlediği yolun doğru olduğuna ve kar dolu işler sonrasında büyük taşınmazlar alacağına, çok büyük sevinçler yaşayacağına işaret ettiğine inanılır.

Rüyada siyah tavuk kesmek özellikle de özel hayatında fırtınalar kopacağına, şansın ve kısmetin açık olacağına, sevdiği kişilerden biri tarafından büyük bir ihanete uğrayacağına, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine inanılır.

Rüyada siyah tavuk almak projenin gerçekleştirileceğine ve maddi açıdan büyük bir kazanca ulaşılacağına, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüya tabirlerine göre rüyada siyah tavuk yolmak iş hayatında büyük kazançlar elde edeceğine, çevreye karşı itibarın artacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde yapılacak hayırlı çalışmalar sayesinde son bulacağına, aylık gelirinin artacağına, işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına, makamının sürekli yükseleceğine alamet etmektedir.

Rüya alimlerinin tabirlerine göre rüyada siyah tavuk tutmak ahiret hayatına da hazırlık yapacağına, maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, bolluk ve bereket yaşayacağına, eline para geçeceğine ve geçen parayı da hayır işlerinde kullanacağına, mevcut koşulların daha da iyi hale geleceğine, uzun bir müddet sıkıntı yaşanacağına işaret ettiğine inanılır.

Rüyada siyah tavuk kaybetmek rüya sahibi kişi için mallarının ve kazancının çoğalacağına, onun aracılığıyla rahat yüzü göreceğine ve ferah düzeyinin de artacağına, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine, maddi sıkıntılarının ortadan kalkacağına ve yüzünün güleceğine yorumlanmaktadır.

Rüyada siyah tavuk öldürmek uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, gerçekleştireceği çok büyük bir proje ile birçok kişi tarafından isminin duyulacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine ve iş konusunda yeni yeni adımlar atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah tavuk öldüğünü görülmesi her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine ve uzun bir ömre sahip olacağına, kendisini sorgulama gereği duyacağına, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine, maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına, inanç konusunda soru işaretlerinden kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüya yorumcularına göre rüyada siyah tavuk sevmek tartışmaların sona ereceğine ve doğru adımların atılması sayesinde hayırlı bir işin başına patron olunacağına, bunun kendisi için büyük şans olacağına, sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine, rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına yorulur.

Rüyada büyük siyah tavuk görmek birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, kazancını yakın bir zaman içinde iki kat arttıracağına, uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına delalet etmektedir.

Rüya tabir edenlere göre rüyada siyah tavuk kovalamak makbul olmayan işler yapacağına, büyük bir umutsuzluk duyacağına, endişeli ve korku dolu günler geçireceğine, insanları kırmak istemese bile bu süreçte ağzından çıkanları kulakları duymayacağı için sonradan üzüleceği konuşmalar yapacağına, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına işaret ettiği söylenir.

Rüyada siyah tavuk saldırması rüyayı gören için bazı sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, atacağı adımlar ve göstereceği sabır sayesinde hiç düşünmediği kadar büyük başarılara imza atacağına, çok büyük bir baskı altına gireceğine ve sonunda tüm toplum ile bağlarını kopartıp kendisini ruhsal bir hastalığın kucağına, hayatındaki her şeyi kaybedeceğine ve sevdiklerinden uzak kalacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın Tabirini Alîm'e Sor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments