Rüya Tabirleri / ata rüyaları / Rüyada siyah ata binmek görmek

Rüyada siyah ata binmek görmek

Rüyada siyah ata binmek görmek daha temkinli ve garantici olacağına bu sayede de başarısızlıktan çok başarı elde edeceğine, birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına, İslamiyet hakkında daha fazla bilgi edinmek için araştırma yapacağına, müjdeli ve güzel haberler alacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin emellerine ulaşmayı başaracağına, omuzunda ağlayacağı kişilerin olduğunu bilmek de çok iyi hissetmesine yarayacağına işaret ettiği söylenir.

Rüyada siyah ata binmek gördüyseniz

  • Gözlerin üzerinize çevrilmesi pek çok kişinin aksine sizi rahatsız edeceğe benziyor.
  • Siz farkında olmasanız da, çevrenizdeki kişiler bazı tavırlarınızı eleştiriyor olabilirler.

Rüya yorumlayanlara göre rüyada siyah ata dönüşmek gerekli önlemleri alarak kendisine zarar vermek isteyen kişileri kendinden uzak tutacağına, mutlu bir aile hayatına sahip olacağına, uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine delalet ettiğine inanılır.

Rüya alimlerinin yorumlarına göre rüyada siyah ata binip gitmek kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, sahip olduklarının da çoğalacağına, doyasıya hasret gidereceğine işaret ettiği söylenir.

Rüya yorumcularına göre rüyada siyah ata binip gezmek huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine, düşüncelerini eyleme dönüştürecek fırsatlar bulacağına, başkalarının kaderinde de etki yapabilecek önemli bir konumda olacağına tabir olunur.

Rüya alimlerine göre rüyada siyah ata dokunmak kötü insanlar ile arkadaşlık etmeyeceğine, belirsiz günler yaşamayacağına ve önünü göremediği hiçbir riskli işe girmeyeceğine, mutsuz ve kötü günler yaşayacağına, çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına, şartlarının daha iyi maaşının da daha fazla olması nedeni ile bu teklife olumlu cevap vereceğine inanılır.

Rüyada siyah ata sarılmak rüyayı gören kişi için uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine, bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına, sıkıntılarının ve sorunların son bulacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına ve işlerinin yakında biteceğine, ilim irfan öğreneceğine, mutluluk duyulacak bazı adımlar atılacağına ve aile bireyleri ile çok huzurlu günler geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada sevgiliyle siyah ata binmek rüyayı gören için eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine, hayatına kaldığı yerden çok daha güçlü şekilde devam edeceğine, iş konusunda her zaman kısmetli olunacağına inanılır.

Rüya yorumlarına göre rüyada siyah ata binmek sıkıntılarından ve sorunlarından eser kalmayacağına, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, niyetini ve kalbini bozmayan rüya sahibinin geçmişi unutturacak iyi haberler alacağına, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, sorunlu bir hayat yaşayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın Tabirini Alîm'e Sor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
deniz_krsu

büyük bir çiftlik evinde gördüm dün gece kendimi,çiftliğin içinde sevgilimle beraber dolaşıyorduk,birbirinden ayrı küçük kküçük evler vardı.içlerinde gezindik sonra birsürü atın olduğu üstü açık barınak ahır gibi biyere gittik.ilk önce sevgilim ata bindi arkasından bende ata bindim.ben çok korktum semeri yok atın düşeriz falan dediğimi hatırlıyorum.ona sarıldım sonra atla gezintiye çıktık.bomboş sakin bir yola çıktık atla.attan hiç inmedik hep onla gezdik durduk siyah bir attı