Rüya Tabirleri / ilaç rüyaları / Rüyada sinek ilacı görmek

Rüyada sinek ilacı görmek

Rüyada sinek ilacı görmek rakiplerin üzüleceği bir adım atılacağına, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına, maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına, manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, hatalarını fark edeceğine, çalışmalarının bilim çevresi tarafından kabul göreceğine yorumlanır.

Rüyada sinek ilacı gördüyseniz

  • Ne dilediğinize dikkat etmelisiniz.
  • En azından fiziksel olarak beli bir gevşekliğe ulaşmalısınız.

Rüyada sinek ilacı sıkmak rüya sahibi kişi için çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına, işlerinin iyi gideceğine, mümkün olduğunca mutlu olmak için uğraşacağına, yaptığı işlerin küçümseneceğine alamet eder.

Rüyada sinek ilacı sıkıldığını görüldüğünde kazanç elde edeceğine, sevilen bir kişinin söyleyeceği gurur kırıcı bir söz yüzünden büyük bir üzüntü yaşanacağına, işlerinin yoluna girip kazancının artacağına ve uzak bir yerden olumlu haberlerin geleceğine, ailesiyle beraber uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına, ailesiyle birlik ve dayanışma içinde kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eve sinek ilacı sıkmak rüyayı gören için sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine, az sayıda yılan kusmanız ise sıkıntınızın çok olmadığına veya olmayacağına, sevdiği kişilerle süreki tartışacağına yorumlanmaktadır.

Rüya yorumlarına göre rüyada sinek ilacı kullanmak ardından yapılacak hamleler ve atılacak adımlar sayesinde iş hayatında hiç olmadığı kadar büyük başarılara ulaşılacağına, kendine dikkat edeceği ve bu nedenle hayatın kendisini yıpratamayacağına, gönlündeki gibi sevileceğine, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına ve kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine delalet ettiğine inanılır.

Rüyada sinek ilacı almak sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına, yaşadığı üzüntülerin günden güne artacağına ve hayatında çok mutsuz olacağı bir döneme gireceğine, problemlerinin ve sorunlarının çözüleceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın Tabirini Alîm'e Sor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments