Rüya Tabirleri / sevgili rüyaları / Rüyada sevgilinin sözlendiğini görmek

Rüyada sevgilinin sözlendiğini görmek

Rüyada sevgilinin sözlendiğini görmek yaşamına yeni bir yön verme olanağına sahip olacağına, kazançlı bir işle ilgili olarak bir adım atacağına, para kazanmasına da vesile olacağına, sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine, zahmet verecek işlerin sona ereceğine, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine yorulur.

Rüyada sevgilinin sözlendiğini gördüyseniz

  • Gerekirse, kaldırabileceğinizden daha fazla yük yüklenebilirsiniz.
  • Bazı konularda beklentileriniz karşılanmayabilir veya istekleriniz yerine getirilmeyebilir.

Rüyada sevgiliyle söz kesmek rüyayı gören için zarar edilen işlerin kara geçirileceğine, bir sebeple insanlara küsüp kendi başına bir hayat yaşamayı seçeceğine, içine girdiği bir toplulukta kendisini üzmeye çalışan bir kişi ile ağız dalaşına gireceğine, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine ve eline geçen imkânlar zengin biri olacağına alamettir.

Rüyada sevgiliye söz vermek rüyayı gören için imkân sahibi olacağına ve iyi noktalara geleceğine, iş hayatında herkesin imreneceği bir konuma geleceğine, çalışma hayatıyla ilgili çok büyük bir sorumluluk almak zorunda kalınacağına, solmuş olan yüzünün de sonunda güleceğine, hayırlı bir iş için sevilen bir kişiden yardım istenmesine rağmen amaca ulaşılamayacağına, onlar sayesinde kurtuluş yollarını bulacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın Tabirini Alîm'e Sor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments