Rüya Tabirleri / ayna rüyaları / Rüyada aynanın elini kesmesi

Rüyada aynanın elini kesmesi

Rüyada aynanın elini kesmesi sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına, kaderinin yüzüne güleceğine ve herşeyin istediği yönde ilerlemeye başlayacağına, birçok insanın takip ettiği ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, ayrılmış olanların kavuşacağına, kendine dikkat edeceği ve bu nedenle hayatın kendisini yıpratamayacağına, ikilemde kalınan bir durumda hayatı olumlu yönde etkileyecek bir karar verileceğine tabir olunur.

Rüyada aynanın elini kesmesi gördüyseniz

  • Biraz vurdumduymaz olmaya gayret ederseniz dengenizi daha iyi koruyabilirsiniz.
  • Dağınık düşünceler, bir araya getiremediğiniz bir sürü ufak-tefek işinizin birikerek bir çığ gibi üzerinize yıkılma korkusu sizi tedirgin bir havaya sokuyor.

Rüya alimlerinin yorumlarına göre rüyada aynanın elinden düşüp kırılması huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, kendisini üzenleri hayatında çok büyük bir mutluluk yaşayarak uzaklaştıracağına ve çok sevineceğine, hayal edilen eve kavuşulacağına, üzüntülerin ve sorunların sona ereceğine, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kırık aynanın elini kesmesi sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına, onlara uyarak ve inanarak çok zorda kalacağına, aile hayatında da kötü günlerin yaşanacağına, beklenmedik bir zamanda meydana gelen güzel bir gelişmenin yeni iş olanakları sağlayacağına, yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın Tabirini Alîm'e Sor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments