Rüya Tabirleri / ünlü rüyaları / Rüyada sevdiğin ünlü görmek

Rüyada sevdiğin ünlü görmek

Rüyada sevdiğin ünlü görmek başının da önüne eğilmesine neden olacağına, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine, sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine, maddi imkanlarının çoğalacağına, dertlerin biteceğine ve sevinçli ve güzel bir haber alınacağına, parasal olarak kötü bir durumun ortadan kaldırılacağına delalet ettiği söylenir.

Rüyada sevdiğin ünlü gördüyseniz

  • Problem yaratan veya tartışmaya girmeye çalışan kişiler olabilir.
  • Yapmaktan hoşlandığınız şeyleri bir adım ileri götürmeniz ekstra kazançlar getirebilir.

Rüya yorumcularına göre rüyada sevdiğin ünlüye sarılmak el attığı birçok işte zarar edeceğine, herhangi bir husumet ya da tatsızlık olmadan hayatın devam edeceğine, iletişim konusunda daha güçlü olunacağına, işlerinin aksayacağına ve kötüleşeceğine alamet eder.

Rüya yorumlayanlara göre rüyada sevdiği ünlüyü öpmek yapılan çalışmalar karşılığında büyük bir maddi kazanca sahip olunacağına, aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine, fakir fukaraya yardım edileceğine ve bu sayede bol bol hayır duası alınacağına, ruhsal olarak çok iyi olunacak bir döneme girileceğine işaret eder.

Rüya yorumlarına göre rüyada sevdiğin ünlüyle evlenmek zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, huzuru bozulan rüya sahibinin yanlış adımlar atacağına, işinin en iyisi olacağına, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına ve bu durum karşısında işi yaptığı kişiden ihanet göreceğine, yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine delalet ettiği söylenir.

Rüya sözlüğü yorumcularına göre rüyada sevdiğin ünlünün ölmesi büyük firmalar tarafından takip edilmeye başlayacağına, büyük sorunlarla boğuşulacağına, çok iyi ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine, el attığı işlerde borç ödemek zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Rüya yorumcularına göre rüyada sevdiğin ünlüyle tanışmak bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına, sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğin ünlünün öldüğünü görüldüğünde hasretin biteceğine ve yapılan bir çalışmanın beklenenden daha fazla yarar sağlayacağına, başın borçlularla belaya gireceğine, gönlünün bir kuş gibi çarpmasına vesile olacak haberler alacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, esenliğe ve feraha kavuşacağına tabir olunur.

Rüya sözlüğü yorumcularına göre rüyada sevdiği ünlüyle konuşmak kuracağı ailede her türlü sorumluluğu alarak ailesini en iyi şekilde geçindireceğine, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına ve ne kadar çabalansa da olayların kendiliğinden düzene girip iyileşeceğine, sorunların çözüm bulacağına, bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına, endişe edilen durumların alınacak destek ve yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına ve güzel günlerin en sonunda geleceğine inanılır.

Rüyada sevdiğin ünlüyle öpüşmek yapılacak olan çalışmalarda doğru adımların atılacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, uzunca bir süre büyük sıkıntılar yaşayacağına, işlerinin istediği gibi yürüyeceğine, kazancın günden güne daha da artacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın Tabirini Alîm'e Sor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Muhammet

Hayırlı günler rüyamda ünlü erkek oyuncu gördüm ve fotoğraf çekilmek istedim beni görür görmez çok sevdi ve muhabbet ettik kendi hususi evine arazisine davet etti arazisi açık doğada ve gizli bilinmedik bir yerdi girişi tehlikeli bir patikaydı fotoğraflar çekildik çok güzel zaman geçirdik yorumlarsanız sevinirim