Rüya Tabirleri / çuval rüyaları / Rüyada saman çuvalları görmek

Rüyada saman çuvalları görmek

Rüyada saman çuvalları görmek hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, başında dönüp duran kara bulutların dağılacağına, beklediği hayırlı ve güzel haberleri bir türlü alamayacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine, çok zor günler yaşayacağına, güzel bir ilişkiye başlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada saman çuvalları gördüyseniz

  • İstediğiniz herhangi birisinin dikkatini kolaylıkla çekebilirsiniz.
  • Maddi durumunuz güçlüdür.

Rüyada saman çuvalı taşımak rüyayı gören için birçok firmadan iş teklifi geleceğine, diploma ve meslek sahibi olacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine ve zahmetinin artacağına, hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına, kariyerini ve vizyonunu aşağı çekecek bir iş yapacağına alamet eder.

Rüya tabir edenlere göre rüyada samanı çuvala doldurmak haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine, kişinin başına gelecek uğursuz bir olaya ya da kötü bir musibete, rekabet edebilme gücünün artacağına, kendisini üzecek ve sıkıntıya sokacak çeşitli durumlar ile karşılaşacağına delalet ettiğine inanılır.

Rüyada boş saman çuvalı görüldüyse zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, bunun yanında işe gitmek dışında yaşamını hareketlendirmek ve biraz da hayatın güzelliklerinin tadına varmak için bir şeyler yapmaya yöneleceğine, kafasını ve gündemini sürekli olarak karıştırıp duran bu konudan ilelebet kurtulacağına, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına, bir sebeple uzun zamandan beri yaptığı işinden olacağına, rutin bir şekilde ilerleyen bir birlikteliğin yakın zaman içinde sona ereceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın Tabirini Alîm'e Sor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Allahin bir kulu

Rüyada evin etrafında temizlik yaparken çatıda büyük bir baca varmış içine pet şişeler ve cips paketlerini yiyip atmışlar bende elime çakmak alıp bacanın içine ateş yakmak isterken birden alevler büyüdü ve bahçeyi sardı eşime sesleniyorum hortumu aç diye oda yanan yerleri söndürmeye çalışıyor ama büyük çuvallarda saman yığınları onlara sıçrıyor ben hortumu istiyorum ve ateşi komple söndürüyorum