Rüya Tabirleri / köpek rüyaları / Rüyada sahip olduğun köpeği görmek

Rüyada sahip olduğun köpeği görmek

Rüyada sahip olduğun köpeği görmek ailesinin desteğiyle gelecekte iyi yerlere ulaşacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, kısa süre içinde engelleneceğine, artık daha dikkatli davranacağına ve böylece daha rahat edeceğine, işlerinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine yorumlanır.

Rüyada sahip olduğun köpeği gördüyseniz

  • Harekete geçmeden önce planlarınızdan bahsetmenizde fayda var.
  • Belli yardımlar esnasında zor durumda kalabilirsiniz.

Rüyada sahip olduğun kediyi görüldüğünde ahiret hayatına da hazırlık yapacağına, sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına, işlerinde bereketin ve verimin artacağına, aile bireyleri ya da bazı akrabalar ile kurulan ortaklık ve yapılan işbirliği sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, çok büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere gelineceğine ve çok saygın bir kişi olunacağına, destek istediği insanlardan hiçbir şekilde destek görmeyeceğine işaret ettiğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın Tabirini Alîm'e Sor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments