Rüya Tabirleri / saçı rüyaları / Rüyada saçı yere atmak

Rüyada saçı yere atmak

Rüyada saçı yere atmak zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de rüyayı gören kişinin ağız tadının yerine geleceğine, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, yaşadığı yerin güzelleşeceğine, bazı kimselere haksızlık edeceğine, işlerin çok ters gitmeye başlayacağına, soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına alamet ettiğine inanılır.

Rüyada saçı yere atmak gördüyseniz

  • Bazı kişilerle yapacağınız konuşmalar hayatınızla ilgili olaylara farklı açılardan bakmanıza yardım edebilir.
  • Yakın arkadaşlarınızla aranızda çıkabilecek tartışmalar ya da anlaşmazlıklar olabilir.

Rüyada saçından yere bit düşmesi rüyayı gören kişi için büyük zararlara uğrayacağına, bir miktar para kaybedeceğine ve üzüntü yaşayacağına, bereketin ve huzurun hâsıl olacağına, bazı sorunlar karşısında çözüm yolu bulana kadar deyim yerindeyse akla karayı seçeceğine, çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına, iyi şartlarda yaşayacağına yorumlanır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın Tabirini Alîm'e Sor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments