Rüya Tabirleri / kapı rüyaları / Rüyada renkli kapılar görmek

Rüyada renkli kapılar görmek

Rüyada renkli kapılar görmek kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine ve çok rahat ve refah içinde bir hayat yaşayıp huzurlu olacağına, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına, vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına alamet eder.

Rüyada renkli kapılar gördüyseniz

  • Daha çok çevrenize dönüksünüz.
  • Siz bir erkekseniz bayanlara karşı bilinçaltınızda taşıdığınız şüpheler yüzeye çıkabilir.

Rüyada beyaz renk kapı görüldüğünde işlerinin açılıp kazancının artacağına, ilk zamanlarda parasal sıkıntılar yaşanacağına, çok büyük bir sevgi ve arzu ile istediği kısmetine yakın bir zamanda kavuşacağına, ana baba duaları sayesinde sıkıntıların sona ereceğine ve dertlerin kısa süre çözüm bulacağına, adının ve şanının yürüyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada krem rengi kapı görmek dertlerinin bitip huzura ereceğine, karşısına çözülemeyecek sorunların ve üstesinden gelemeyeceği zorlukların çıkmayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, mevki makam sahibiyken işten olunacağına işaret ettiği söylenir.

Rüyada kırmızı renkli kapı görüldüyse bahtının ve geleceğinin de parlak olacağına, itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına, iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına, sıkıntılı durumların üstesinden gelineceğine, çok iyi işler yapılacağına ve insanlar tarafından takdir edilip çok sevindirici bir konuma geleceğine, verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine alamettir.

Rüyada mor renk kapı görüldüyse sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine, elde bulunan imkânların değerlendirilmesi sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, zengin bir hayata sahip olunacağına, işlerinden olumlu geri dönüşler alacağına, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada pembe renk kapı görüldüğünde dertlerinin dermanını bulacağına, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına ve endişe edecek durumlara düşüleceğine, çok iyi bir kazanca sahip olduğuna ve bu sayede maddi olarak çok fazla sıkıntı yaşamayacağına, gayrimenkul işine girerek zenginliğini arttıracağına yorulmaktadır.

Rüyada altın rengi kapı görüldüğünde deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına, gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine, kazançlı işlere girileceğine, iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine alamet eder.

Rüyada yeşil renk kapı görüldüyse hakkında dedikodu çıkarılacağına, uzun bir ömre sahip olunacağına, rüyayı gören kişinin planlarının ters tepeceğine, hastalığında da sağlığında da bu kişinin yanında yer alacağına, huzur ve sevgi dolu günler yaşayacağına, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine alamet eder.

Rüyada mavi renk kapı görüldüğünde bedeninin şifa bulacağına ve ruhunun da güzelleşeceğine, sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına, büyük bir sabır göstererek kendisini kötü olaylar ve tartışmaya girmekten koruyacağına işaret etmektedir.

Rüyada açık renk kapı görülmesi hafiflemiş ve mutlu hissedeceğine, rahatının ve huzurunun da yerine geleceğine, kendisini yenilgiye uğratmak isteyen kişi ya da kişileri yenilgiye uğratacağına, yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına, yeni bir sorumluluk altına gireceğine, insanlara yol göstereceğine işaret ettiği söylenir.

Rüyada sarı renk kapı görmek buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, ay sonunu getirmekte zorluk çekileceğine, çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine ve bir sebepten ötürü bir miktar ceza ödemek zorunda kalınacağına delalet ettiği söylenir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın Tabirini Alîm'e Sor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments