Rüya Tabirleri / sürahi rüyaları / Rüyada porselen sürahi görmek

Rüyada porselen sürahi görmek

Rüyada porselen sürahi görmek çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine, hayırlı başlayan işlerin kısa zaman içinde zorlaşacağına, bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına, hiçbir şartta ve koşulda dinini ve ahlakını boşlamayacağına, hiç beklemediği bir yerden para geleceğine ve çok iyi bir yere terfi alacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine yorulur.

Rüyada porselen sürahi gördüyseniz

  • İlerlemek için zekanızı kullanmanız gerekiyor.
  • Ufukta aşka var veya sosyal yaşamınız hız kazanabilir.

Rüyada beyaz porselen sürahi görmek tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına, kursa ve mesleki seminerlere katılacağına, toplumdaki ve ticaretteki itibarının artacağına, tam yerinde verilecek kararlarla çalışmaların sürpriz başarılar getireceğine, dost ve akrabaları ile mutlu olacağına, hayattan her istediğini alacağına alamet ettiğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın Tabirini Alîm'e Sor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments