Rüya Tabirleri / karanfil rüyaları / Rüyada pembe karanfil görmek

Rüyada pembe karanfil görmek

Rüyada pembe karanfil görmek eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine, şöhret ve hayır getireceğine, iş anlamında daha geç kariyer yapacağına, uzun zamandan beri kapalı olan şansın açılacağına, huzursuzluklara neden olacak sözlerin duyulacağına, yarınlarına dair endişelerinin biteceğine ve hayatın artık rüya sahibinin yüzüne gülmeye başlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada pembe karanfil gördüyseniz

  • Kuzey kutbunda buz satabilmek için şirketin pazarlama bütçesinin yarısından fazlasını harcamak doğru olmayabilir.
  • Bazı fikir veya planlarının hoşunuza gideceğini uman kişilerin fikirlerini saçma bulabilirsiniz.

Rüyada pembe karanfil çiçeği görmek ilk etapta durumu kaldıramayacağına, sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına ve çok güzel olayların insanların hayatlarına etki edeceğine, işlerin gün geçtikçe daha da artacağına, çok sayıda sorunla boğuşmak zorunda kalacağına, çok sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, saygının hiç eksik olmayacağına delalet eder.

Rüyada pembe karanfil alınması varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve kısa süre içinde çok büyük mevkilere gelineceğine, yapılan hataların kısa zamanda telafi edileceğine, işlerin çok daha iyi bir şekilde ilerleyeceği bir döneme girileceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına, emeğinin karşılığını almaya başlayacağına, sorunların tamamen çözüme kavuşacağına ve rahata erileceğine, başarıya ve zafere giden yolların keşfedileceğine ve yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına delalet ettiği söylenir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın Tabirini Alîm'e Sor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments