Rüya Tabirleri / parke rüyaları / Rüyada parke taş görmek

Rüyada parke taş görmek

Rüyada parke taş görmek kazancını yakın bir zaman içinde iki kat arttıracağına, bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına, iş hayatında sürekli köstek olan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, kapanmış olan kapıların Allah’ın izni ile açılacağına, çok büyük ve çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, sağlıkla ilgili olarak önemli bir sorunla karşı karşıya kalınacağına alamet ettiği söylenir.

Rüyada parke taş gördüyseniz

  • Parasal konularda sizi yönlendiren, ya da yapacağınız bir yatırımda size yardımcı olan kişinin azizliğine uğrayıp, büyük bir zarara uğrayabilirsiniz.
  • Bazı girişimlerinizi nasıl canlandıracağınız veya hızlandıracağınız konusu kafanızı kurcalıyor olabilir.

Rüyada parke taşı taşımak atılacak adımların çok etkili bir makam sağlayacağına, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine, ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına, kişinin her yere yetişmekte zorlanacağına, mutluluktan ayakların yerden kesileceğine, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine alamet eder.

Rüyada parke taşlı yol görüldüyse kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine, çok karlı yatırımlar yapacağına, huşu içinde devam edeceğine, önemli işler yapacağına böylece toplumda çok sevileceğine, zararının büyük olacağına yorulur.

Rüyada parke taşı sökmek kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, maddi ve manevi olarak büyük adımlar atılacağına, işlerinin eskisinden daha iyi ve daha kazançlı bir hal alacağına, girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına, hata ve günah işlemekten uzak duracağına işaret ettiğine inanılır.

Rüya alimlerinin tabirlerine göre rüyada parke taşı döşemek yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine, gösterilecek sabır ve azimle kazanılan paranın bazı sorunlar yüzünden kısa süre içinde harcanacağına, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına, yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine, stres atılacak aktiviteler yapılacağına işaret ettiğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın Tabirini Alîm'e Sor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments