Rüya Tabirleri / makine rüyaları / Rüyada para sayma makinesi görmek

Rüyada para sayma makinesi görmek

Rüyada para sayma makinesi görmek rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, kazaya ve belaya yakın olacağına, yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine, hayatın düzene gireceğine ve disipline oturacağına, onların mutluluğu için kendisini adayacağına, hanesine bolluk geleceğine yorumlanmaktadır.

Rüyada para sayma makinesi gördüyseniz

  • Bazen şüpheci kişi pozisyonunda olmak yanlış yapan kişi olmaktan daha iyidir.
  • Belli planları değiştirmek ya da uygulanması için ısrarcı olmak, farklı şekilde yorumlanmanıza neden olabilir.

Rüyada bozuk para sayanı görülmesi evin kasasına giren gelirin artacağına, gözünün hiç birşeyde kalmayacağına, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine delalet ettiğine inanılır.

Rüyada para sayan kişi görülmesi düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına, yeni bir haneye sahip olacağına, maddi kriz yaşanacağına delalet ettiğine inanılır.

Rüyada başkasını para sayarken görüldüğünde rüya sahibinin çok haraketli ve heyecanlı günler geçireceğine, zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine, ün sahibi birisi olunacağına, başarıların çok kısa bir sürede rüya sahibinin kapısını çalacağına, kişinin duygusal açıdan kendisini çok iyi hissetmesine neden olacak ilişkiler içinde olacağına delalet ettiği söylenir.

Rüyada bozuk para sayıp vermek rüya sahibi için kendisini iyi hissedeceğine, yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine, imkanlarını zorlayarak hedeflerini büyüteceğine, bazen de rahat geçeceğine rivayet eder.

Rüyada madeni para saydığını görüldüğünde sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları işi konusunda değerlendireceğine, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına, bir sebeple doğru yoldan sapacağına, sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına, helal lokma yiyeceğine ve gönül rahatlığı içinde olacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanın Tabirini Alîm'e Sor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments