Rüya Tabirleri / çeki rüyaları / Rüyada para çeki görmek

Rüyada para çeki görmek

Rüyada para çeki görmek eline geçen fırsatların kısa zaman içinde faydalarını göstereceğine, yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine, iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına, özel hayatında mutlu olacağına, hayal ettiği ve arzuladığı gibi bir evlilik hayatı süreceğine, herkes tarafından saygı göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada para çeki gördüyseniz

  • Unutkanlık, sağa sola çarpmak veya birşeyler kırmak gibi şeylere dikkat etmeniz gerekiyor.
  • Sakin olursanız konulara daha kolay çözüm getirebilirsiniz.

Rüyada banka çeki görülmesi masumluğunu ispat edeceğine, şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına ve ileride çok zengin bir kimse durumuna geleceğine, büyük ses getirecek işlere girileceğine, yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine, çok uzun zamandan beri sonuç beklenen bir yerden en kısa zamanda hayırlı ve olumlu haber alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinden para çeki alındığında yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına, hayırlı ve sevinçli olaylar yaşayacağına, kurulu düzeninin olacağına, çok kötü durumlara düşüleceğine, alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına işaret ettiği söylenir.

Rüyada çekinin yazıldığını görüldüyse yeni mekânlara gireceğine, eşini de kendisi istediği gibi yönlendireceğine, ailenizden veya akrabalarınızdan gelecek mal ve mülke, ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine, iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına ve aza kanaat etmeyen rüya sahibinin elindekileri de kaybederek muhtaç bir duruma düşeceğine rivayet eder.

Rüyada market çeki görmek elini attığı her işi yerine getireceğine, onunla bir ömür mutlu olacağına, maddi açıdan büyük zarara uğranılacağına, kafasına göre birini bulacağına, kişinin huzurunu kaçıracak pek çok olayın gerçekleşeceğine ve hayatın kontrolden çıkacağına, aile hayatında da kötü günlerin yaşanacağına ancak verilecek doğru kararlar ve sevilen kişilerin destekleri sayesinde bu durumun sona ereceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın Tabirini Alîm'e Sor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments