Rüya Tabirleri / avuç rüyaları / Rüyada avuçta para görmek

Rüyada avuçta para görmek

Rüyada avuçta para görmek fikirlerinin herkes tarafından kabul edileceğine rüya sahibinin bu sayede arkasına kitleleri takacağına, her türlü iş pürüzünü yok ederek geleceğe daha umutlu bakacağına, özellikle kişinin farkında olmadığı bazı tehlikeli durumlarda aile yakınlarının desteği ile yara bere almadan ve fazla zarara uğramadan olaylardan sıyrılacağına, yaşadığı yerden bir süreliğine ayrılacağına, başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına, giderlerin artış göstereceğine işaret ettiğine inanılır.

Rüyada avuçta para gördüyseniz

  • Hayalci yaklaşımlar veya planlar içinde olabilirsiniz.
  • Romantik dakikalar iyi hissetmenizi sağlayabilir.

Rüya yorumlarına göre rüyada avucuna para konulması farklı iş alanlarına yöneleceğine, elindeki işten büyük zararlar göreceğine, tutumlu ve elisıkı eş sayesinde para kazanmaya ve tasarruf yapmaya başlanılacağına, daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine, hem özel hayatında hem de ticaret hayatında mutluluğu yakalayacağına, böylece daha yeni ve daha güzel çalışmalar gerçekleştirebileceği bir ortam kazanmış olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın Tabirini Alîm'e Sor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments