Rüya Tabirleri / anne rüyaları / Rüyada ölmüş annenin patates yemesi

Rüyada ölmüş annenin patates yemesi

Rüyada ölmüş annenin patates yemesi helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine, eşler arasında maddi sebeplerden ötürü yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, bir ömür boyu mutluluğu garantilemiş olacağına, ona göre davranacağına, kendisine uzun süre gelemediği gibi işte de moralsizliği nedeniyle sıkıntı yaşayacağına inanılmaktadır.

Rüyada ölmüş annenin patates yemesi gördüyseniz

  • Umulmadık paralar gelebilir.Aklınızı kullanarak başkalarının farkedemediği fırsatları görüp, iyi değerlendirebilirsiniz.
  • Bazı alanlarda kaplumbağa hızıyla ilerleme sağlanıyor olması sizi rahatsız edebilir.

Rüyada ölmüş annenin patates soyması rüya sahibinin hikmetli kimse olacağına, çok kar getirecek işlere gireceğine ve muhtaç insanlara yardım etme konusunda büyük adımlar atacağına, haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine ve hayırlı haberler alınacağına, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın Tabirini Alîm'e Sor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments