Rüya Tabirleri / ata rüyaları / Rüyada ata yardım etmek

Rüyada ata yardım etmek

Rüyada ata yardım etmek aile hayatında kırgınlık yaşanacağına, gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, kendisini üzen bazı kişileri hayatından çıkararak daha rahat bir şekilde hareket etmeye başlayacağına, kendisini yenilgiye uğratmak isteyen kişi ya da kişileri yenilgiye uğratacağına, sıkıntılı bir işe girip gösterilen sabır sayesinde altından kalkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ata yardım etmek gördüyseniz

  • Karşı taraf sizden hareket bekliyor.
  • Çok önemli destekler, yardımlar ya da gelişmeler söz konusu olabilir.

Rüyada hasta ata yardım etmek maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine, tasarruf yapan bir kimse olduğuna ve parça parça mal alınacağına, sevdiği bazı kişileri kıracağına, kazanç elde edeceğine, malının ve gelirinin çoğalacağına, tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın Tabirini Alîm'e Sor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments