Rüya Tabirleri / oğul rüyaları / Rüyada oğlunun yüzünün yandığını görmek

Rüyada oğlunun yüzünün yandığını görmek

Rüyada oğlunun yüzünün yandığını görmek sağlık sorunlarından yakın zaman içinde kurtuluşa ereceğine, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine, yaptığı bir projede büyük zararlara uğrayacağına, helal lokmalar yiyeceğine, kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına, kişinin başarısızlığa düşeceğine tabir olunur.

Rüyada oğlunun yüzünün yandığını gördüyseniz

  • Evinizle ilgili değişiklikler veya gelişen konular bir şekilde, daha fazla para kazanmanıza ya da tasarruf etmenize yardım edebilir.
  • Aşırı güven problem yaratabilir.

Rüyada oğlunun yüzünün değiştiğini görüldüyse rahat nefes aldıracak bir işe girileceğine, korkularının ve kuruntularının biteceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine ve iş konusunda yeni yeni adımlar atılacağına, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkın   tı yaratacak durumlara düşeceğine, kendisini kıskanan ve yaptığı işleri kötüleyen insanlara karşı çok büyük bir başarı kazanacağına, düşmanlarınızdan herhangi birinin kötü haberini alacağınıza yorulmaktadır.

Rüyada oğlunun yüzünü ısırmak eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, borçlarından ve sorunlarından kurtulacağına, ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, geçici olarak rahatsızlanacağına, çok büyük işlere adın yazdıracağına, muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine alamettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın Tabirini Alîm'e Sor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments