Rüya Tabirleri / gül rüyaları / Rüyada mor gül görmek

Rüyada mor gül görmek

Rüyada mor gül görmek art niyetli kimselerin oyununa geleceğine, uğranılan zararın paylaşılacağına, işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına, maddi rahatlamanın yanı sıra gelirin bir kısmıyla yatırım yapılacağına, zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına, sorunlu bir döneme girileceğine alamet ettiğine inanılır.

Rüyada mor gül gördüyseniz

  • Sosyal güdüleriniz kesin, ilişkiler maddi ya da manevi iyi sonuçlar getirebilirler.
  • İş arkadaşlarınız ya da yapılan eleştiriler önemli hale gelebilir.

Rüyada mor gül alındıysa sağlık sorunun kalmayacağına, ailevi sorunlar yaşanacağına, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına alamet ettiği söylenir.

Rüya alimlerinin yorumlarına göre rüyada mor gül koklamak çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayatın tadına varacağına inanılmaktadır.

Rüya tabir edenlere göre rüyada mor gül dikmek emek verilen ve üzerinde çok çalışılan işlerin istenilen şekilde sonuçlanacağına, hayırlı başlayan işlerin zararlı biteceğine, keyif ve ağız tadı içinde geçeceğine, iş hayatında da değişikliklerin kapıda olacağına, ömür boyu süreceğine delalet ettiği söylenir.

Rüyada kurumuş mor gül görülmesi çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine, işlerinde berekete kavuşacağına, onlarla birlikte hareket edeceğine, bir sebeple çeşitli sorunlar yaşanacağına, hain planlar yapan bir kimseyi alt edeceğine alamet ettiğine inanılır.

Rüyada mor gül toplamak hasta olanın da iyileşeceğine, yaşamına renk geleceğine ve kısmetinin çoğalacağına, işi en doğru şekilde yönetmeyi başaracağına tabir olunur.

Rüya alimlerinin tabirlerine göre rüyada mor gül verilmesi üzüntülerinin sona ereceğine ve çok uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği şeylere en kısa zamanda rahat bir şekilde ulaşacağına, kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına rivayet eder.

Rüya sözlüğü yorumcularına göre rüyada mor gül koparmak gayrimenkul sahibi olunacağına, sağlık ve sıhhatinin bozulacağına, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına ve her zaman destek göreceğine, küslerin ve kırgınların barışacağına, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, yakın zaman içinde çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın Tabirini Alîm'e Sor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Arzu Cem

Rüyada bir makine den mor gül yaprakları dökülüyordu ve ben altında yatıp yüzüme düşen gül yapraklarıyla oynuyordum