Rüya Tabirleri / göz rüyaları / Rüyada mor göz görmek

Rüyada mor göz görmek

Rüyada mor göz görmek yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine, iş konusunda yeni yatırımlar yapılacağına, problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına, artan sorumluluğuna karşın gelirinin de aynı oranda yükseleceğine, kendini çok daha işe yarar hissetmek için uğraşacağına, evli iseniz eşinizle arasında bazı tartışmalar geçebileceğine işaret etmektedir.

Rüyada mor göz gördüyseniz

  • Akşam saatlerinde ise, ortam sertleşiyor, gergin etkiler devreye giriyor.
  • Yanılsamalar veya duygusal anlamda yanlış anlaşılmalar sizi yanlış yola sokabilir.

Rüyada mor göz farı görmek gözünü en yukarılara dikeceğine, parasının her zaman bereketli olacağına, orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına, kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına işaret ettiğine inanılır.

Rüyada mor gözlü olduğunu görüldüyse sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine, parasını dikkatli harcayacağına, hayatındaki her şeyi kaybedeceğine, elinde bulunan işte bol kazançlı bir proje gerçekleştireceğine, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, makamında en yüksek noktaya erişeceğine tabir olunur.

Rüya alimlerinin tabirlerine göre rüyada mor gözlü olmak çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına, çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına, aile hayatında sevinileceğine, çok büyük kısmetler kazanacağına, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine, güzel ameller işleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüya yorumcularına göre rüyada mor göz kalemi sürmek bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, belirsizlikler yaşanması yüzünden gelecek için adım atmakta zorluk çekileceğine, kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına, huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına, işlerinin her zaman yolunda gideceğine, atılan adımların hayırlı haberleri ve kişileri beraberinde getireceğine alamet ettiği söylenir.

Rüyada mor gözlü köpek görülmesi yüzüne kan geleceğine, her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına, muradına ermek için emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, kırıldığı bir kişi ile arasını düzeltmek için çok büyük bir çaba göstereceğine, karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına rivayet eder.

Rüyada mor gözlü kedi görüldüğünde uzun zamandan beri aksayan işlerin kısa süre içinde düzeleceğine, parasını ve işini kaybedeceğine, kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine ve daha önce hiç yaşamadığı kadar özel duyguları yaşayacağına, araba ya da ev alma konusunda bazı adımlar atılacağına, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine ve rakiplerine çok büyük bir fark atacağına, üzerinde durmaya bile değmeyeceğine işaret ettiğine inanılır.

Rüyada mor göz rengi görülmesi işlerinin büyük bir başarı kazanması sayesinde yüklü miktarda para kazanacağına ve ailesi ile çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, kariyerinde çok büyük atılım yapacağına, ticarette öne geçeceğine, yapılan yardımların hiçbir şeye yaramayacağına, uzun bir müddet sıkıntı yaşanacağına inanılmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın Tabirini Alîm'e Sor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments