Rüya Tabirleri / çikolata rüyaları / Rüyada misafire çikolata tutmak

Rüyada misafire çikolata tutmak

Rüyada misafire çikolata tutmak başarılarının tadına varacağına, dertlerinin dermanını bulacağına, eşler arasındaki soğukluğun yakın zamanda ortadan kalkacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada misafire çikolata tutmak gördüyseniz

  • Sıkılmayın, rüya ne olursa olsun, sonunda daima uyanırsınız.
  • Ulaşmaya çalıştığınız hedefte fark yaratması için kime veya neye güvenebileceğinizi doğru belirlemelisiniz.

Rüyada misafirin çikolata getirmesi beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, kendini garantiye alarak harekete edeceğine, çok büyük başarılar kazanarak kendisine iş hayatında çok önemli bir yer edineceğine, iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına, istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına yorumlanmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın Tabirini Alîm'e Sor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments