Rüya Tabirleri / duvar rüyaları / Rüyada mezarlık duvarı görmek

Rüyada mezarlık duvarı görmek

Rüyada mezarlık duvarı görmek haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına, çok daha büyük bir başarı ve daha büyük bir saygınlık kazandıracağına, büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına, bunun için resmi kapıları zorlamak zorunda kalacağına, çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına ve ileride yaşayacağı bir tartışmadan ötürü sevdiği bir kişiyi üzeceğine, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine yorumlanmaktadır.

Rüyada mezarlık duvarı gördüyseniz

  • Bazı dostlarınızın da hoş sürprizlerine karşı hazırlıklı olmalısınız.
  • İşe yarar planlar yapmak veya girişimlerde bulunmak istiyorsunuz.

Rüyada mezarlığın duvarını yapıldığında uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine ve mutlu olunacağına, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına, yapacağı bazı çalışmalar ile daha iyi işler için çeşitli hazırlığa başlayacağına, zor günlerin biteceğine, muradına ereceğine ve yaşamak istediği hayatı bulacağına işarettir.

Rüyada mezarlık duvarında yürümek rüyayı gören kişi için refah içinde yaşayacağına, onun yasaklarını çiğneyeceğine, ters giden işlerin normale döneceğine, yaşamına çok daha kolay şekilde yön vereceğine, masraflı bir şekilde başlayan bir işin sona erdirileceğine, hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine rivayet eder.

Rüya sözlüğü yorumcularına göre rüyada mezarlık duvarından atlamak elini eteğini her şeyden çekeceğine, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, zor durumda kalınacağına, karşısına çıkacak olan sorunlardan ve sıkıntılardan ötürü sarsılacağına, herkes tarafından saygı göreceğine, dertlerinin ve sıkıntılarının çözüme kavuşacağına ve atacağı doğru adımlar sayesinde büyük bir zenginliğe sahip olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın Tabirini Alîm'e Sor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments