Rüya Tabirleri / mezar rüyaları / Rüyada mezar kazıp ölü gömmek

Rüyada mezar kazıp ölü gömmek

Rüyada mezar kazıp ölü gömmek gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına, yeni insanlar ve yeni ülkeler görülüp gezileceğine, çok büyük kazançlar elde ederek işlerini iyi yerlere taşıyacağına, sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına, yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına ve böylece istediği gibi yaşayıp kafasını dinginleştireceğine, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine işaret ettiğine inanılır.

Rüyada mezar kazıp ölü gömmek gördüyseniz

  • Alışılmadık bir görüşme yaratıcı projelerin önünü açabilir.
  • İlk önce nelerin halledilmesi veya bitirilmesi gerektiği konusunu dikkate almalısınız.

Rüya yorumlayanlara göre rüyada mezar kazıp ölüyü çıkarmak borçların ödenememesi yüzünden alacaklıların kapıya dayanacağına, onlarla arasının açılacağına, düzeninin yeniden sağlanacağına, çok kötü hissedileceğine, yaşadığı stresten kaynaklanan agresif tavırlarının da sevdiklerini üzeceğine, maddi açıdan büyük bir ferahlık sağlayacak kararlar alınacağına işaret ettiğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın Tabirini Alîm'e Sor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments