Rüya Tabirleri / limon rüyaları / Rüyada limon portakal görmek

Rüyada limon portakal görmek

Rüyada limon portakal görmek kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına, uzun yıllar boyunca konuşulacağına, çözümü zor olan sıkıntılarla yüz yüze gelineceğine, yapılan çalışmaların daha çok kazanç sağlayacağına, yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına, çok büyük kazançlar sağlayacağına rivayet eder.

Rüyada limon portakal gördüyseniz

  • Etki yaratmanız gerekiyor.
  • Biraz yavaşlamalısınız.

Rüyada limon portakal ağacı görülmesi her geçen gün daha büyük kazançlar elde edeceğine, maddi konularda zayıf düşeceğine, kişinin ailesine de faydalı işler yapacağına delalet eder Rüyada Ev Almak Güzel ve yeni bir ev iş yaşamı için güzel haberler alınacağına, aile hayatında da çok büyük mutluluklar yaşayacağına, hareketli ve hoş günler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada limon portakal toplamak rüya sahibi için zahmetli işlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına, rahatsızlıkların tedavi edileceğine, herkesin rahat edeceğine, yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine, dış görünüşünün etkileyiciliği ile çok sayıda aşığı olacağına alamettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın Tabirini Alîm'e Sor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Kemal

Pek fazla rüya görmem görsemdw hatırlayamam bu sefer hayrolsun inşaallah,
Rüyamda ağacın üstünden armut topluyorum dalından iri ve hemen kopuyor dalından , fakat aynı ağaçtan hemde bi kaç tane limon ve portakalda topladım onlarda çok çabuk kopuyorlardı dalından
Hayrolsun inşaallah