Rüya Tabirleri / kuş rüyaları / Rüyada kuşa yardım etmek

Rüyada kuşa yardım etmek

Rüyada kuşa yardım etmek büyük kazançlar elde edeceğine ve kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı çalışmalar yapacağına, her geçen gün daha profesyonel olacağına, çok büyük mutluluklar duyacağına, çok iyi ve hayırlı adımlar atacağına, yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine, zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine işarettir.

Rüyada kuşa yardım etmek gördüyseniz

  • Biraz daha temkinli olmakta fayda var.
  • Bazı kişiler sizinle görüşme konusunda isteksizlik gösteriyorsa ilişkiyi gözden çıkarma zamanı gelmiş olabilir.

Rüyada serçe kuşa yardım etmek rüyayı gören için kazançlı bir işin başına geçileceğine, yeni bir arkadaş ortamına girileceğine ve çok zorluk getirecek ve kişinin üzülmesine sebep olacak bir işin hızlı bir şekilde aşılacağına, ağız tadının da kaçacağına, zengin ve gösterişli biri olarak anılacağına, ancak hiçbir surette sağlığında bir sorunla karşılaşmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yavru kuşa yardım etmek kötü giden bir projenin başına geçirileceğine, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine, maddi ve manevi açıdan çok zarar görüleceğine, bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine, geleceğinizde ve ahiret hayatınızda mutlu olacağınıza, makam sahibi ve başarılı bir kişi olunacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın Tabirini Alîm'e Sor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments