Rüya Tabirleri / kuş rüyaları / Rüyada kuş suretinde melek görmek

Rüyada kuş suretinde melek görmek

Rüyada kuş suretinde melek görmek birden fazla ortakla iş kurulacağına, cesaretini toplayarak kendini üzen ve korkutan şeylerin üzerine gideceğine, huzursuzluk içinde ve sorunlu günler yaşanacağına, yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine, uğursuz kişiler ve olaylarla karşılaşacağına, uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına yorulur.

Rüyada kuş suretinde melek gördüyseniz

  • Kalpten inandığınız konularda anlaşmalar söz konusu olabilir.
  • Çevrenizdeki kişilerden erişilmesi zor taleplerde bulunuyor olabilirsiniz.

Rüyada kadın suretinde melek görüldüyse sıkıntıların ve sorunların biteceğine, çok büyük özgüven kazanacağına, kazanılan başarıların yarardan ziyade zarar getireceğine, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar ile çok endişeli günler yaşanacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, kaygılı bir ruh halinin sona ereceğine alamet eder.

Rüyada insan suretinde melek görüldüğünde önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına ve sıkıntı çekileceğine, iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, toparlanmasının da uzun süreceğine, yaptığı işte sivrileceğine delalet etmektedir.

Rüyada erkek suretinde melek görüldüyse eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına, çevresinde dostmuş gibi davranıp dedikodu yapan yalanlarını ortaya çıkaracağına, kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine, başarıları ve kişiliği ile adından söz ettireceğine, vefalı bir insan olacağına, dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına işaret ettiğine inanılır.

Rüyada bebek suretinde melek görüldüyse sıkıntılı ve yorucu bir döneme gireceğine, iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına, alacağı bazı iş tekliflerini değerlendirmek için kısa süreli olarak bir tatile çıkacağına, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına, uzun bir süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın Tabirini Alîm'e Sor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments