Rüya Tabirleri / et rüyaları / Rüyada kuş eti görmek

Rüyada kuş eti görmek

Rüyada kuş eti görmek saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, ele geçen kazancın bir kısmının yatırım için ayrılacağına, kaderinin yüzüne güleceğine ve herşeyin istediği yönde ilerlemeye başlayacağına, daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine, maddi açıdan kötü durumdaysa iyi duruma geleceğine alamettir.

Rüyada kuş eti gördüyseniz

  • Olayları farklı şekilde ele almaktan çekinmeyin.
  • Tanımadığınız kimselerle hangi türden olursa olsun ilişki geliştirmekten kaçınmalısınız.

Rüyada kuşun et yemesi rüya sahibi için verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, önünde güzel ve başarılı günler olacağına, hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına inanılır.

Rüyada kuş eti pişirmek rüya sahibi için evlilik kararı verilip aynı çatı altına girileceğine, atılan adımların az miktar kazanç sağlayacağına ve hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına ancak devamının bir türlü gelmeyeceğine, kişinin her türlü zenginliğine delalettir.

Rüyada kuş eti yediğini görmek manevi olarak çok rahat edileceğine, hayatına yeni bir yön vereceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, yapacağı işler ve atacağı doğru adımlar sayesinde hayatının çok daha iyi bir hal alacağına işaret eder.

Rüyada kuş eti yemek rüya sahibi için bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına, sorunların ve kırgınlıkların son bulacağına, işini bırakıp ailesinin yanına dönmeyi düşüneceğine işaret eder.

Rüyada kuşa et vermek hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, yeni bir ortama girileceğine, sevdiği insanla arasına mesafe gireceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın Tabirini Alîm'e Sor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments