Rüya Tabirleri / dil rüyaları / Rüyada kuş dili görmek

Rüyada kuş dili görmek

Rüyada kuş dili görmek hayatının daha kolay olacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine, başka başka yerlere seyahat edeceğine, dünyanın güzelliklerinin farkına varacağına ve onlardan istediği şekilde istifade edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kuş dili gördüyseniz

  • Başka kimseler tarafından bir şeyleri kabul etmeye zorlanabilirsiniz.
  • Olaylara olumlu yaklaşmanız durumunda daha olumlu gelişmeler yaşanabilir.

Rüya tabir edenlere göre rüyada kuş dili konuşmak korkularının ve hastalıklarının kalmayacağına, iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, iş hayatı ile ilgili çok radikal kararlar alacağına, çok büyük ve hayırlı gelişmelerin ortaya çıkacağına ve ileride yaşanacak çok daha kötü olayların önüne geçerek çok daha zorlaşmasını engelleyeceğine, işle ilgili olarak yaptığı çalışmaların yeni iş kapıları açacağına, olur olmadık anlarda beyan edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kuşun dile gelmesi rüyayı gören için kalkınacağına ve zenginlik elde edeceğine, verilen sözlerin yerine getirilemeyeğine ve yaşanacak bir zıtlaşmadan ötürü motivasyon kaybı yaşanacağına, yakın bir zaman içinde kendisini kötü bulacağı bir işe gireceğine, çalıştığı işte mevkisini korumak için pek çok çalışanla işbirliği yapılacağına, atılımlarda ve girişimlerde bulunacağına, tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın Tabirini Alîm'e Sor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments