Rüya Tabirleri / çayır rüyaları / Rüyada kuru çayır görmek

Rüyada kuru çayır görmek

Rüyada kuru çayır görmek beyaz ise güzel bir haber alınacağına, uzun zamandan beri ödenen borcun aksatılacağına, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına ve ailevi sorunların da biteceğine, vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına, önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine alamet ettiği söylenir.

Rüyada kuru çayır gördüyseniz

  • Seyahat planları yapabilirsiniz.
  • Kararsızlık, belirsizlik veya güvensizlik temaları nedeniyle kendinizi geri çekebilirsiniz.

Rüyada kuru çayır toplamak sağlık ve sıhhatinin bozulacağına, her kararlarında onların arkasında olacağına, yokluk içine düşeceğine, aileye yeni bir bebeğin katılacağına, sahip olunan şartlardan memnuniyet duymadığı için sinirli ve agresif bir tavır içinde olacağına, aile hayatı ile ilgili güzel gelişmelerin yaşanacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın Tabirini Alîm'e Sor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments