Rüya Tabirleri / kaka rüyaları / Rüyada kurtlu kaka görmek

Rüyada kurtlu kaka görmek

Rüyada kurtlu kaka görmek sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine, tabiatı kötü olan kişiye, iş hayatında başarılı olup büyük miktarda para ve mal kazanılacağına ve güzel işlere girileceğine, çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine, başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına, yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kurtlu kaka gördüyseniz

  • Pazarlıklar esnasında elinizi güçlü tutmanın faydasını görebilirsiniz.
  • Yani siz dikkati çektikçe bazı kimseler işlerinizi baltalamaya çalışabilirler.

Rüyada kurtlu kaka yapıldığında yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği şeylere göstereceği sabır ve azim sayesinde kısa bir zamanda ulaşacağına, daha çok çalışılacağına, yeni insanlarla tanışacağına, iş yerindeki arkadaşlar ile kavgalı bir ortam oluşacağına, çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın Tabirini Alîm'e Sor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments