Rüya Tabirleri / kum rüyaları / Rüyada kum torbası görmek

Rüyada kum torbası görmek

Rüyada kum torbası görmek büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine ve hayırlı bazı kişiler ile tanışıp iş hayatında hiç umulmadık ve hayal edilmedik mevkiler ve başarılar ile karşılaşacağına, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine, kişinin borca gireceğine ve sıkıntılı günler yaşayacağına, çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine ve uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa süre içinde kavuşacağına, kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine, maddi olarak çok büyük kaynaklara sahip olunacağına delalet ettiğine inanılır.

Rüyada kum torbası gördüyseniz

  • Duygusal davranan bazı kişiler yaşam tarzınızda değişikliklere neden olabilirler.
  • Hiç ummadığınız kişilerden destek görebilirsiniz.

Rüya yorumlarına göre rüyada kum torbası yumruklamak rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına, uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine, maddi olarak çok rahat olunacağına, alınteri ile kazanılan paranın hayırlı bir iş için bir kenara konulacağına, çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine ve sosyal hayatta sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına işaret ettiği söylenir.

Rüyada kum torbasına yumruk atmak rüya sahibi kişi için yakın bir zaman içinde aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, sosyal çevrenin değiştirileceğine, rüyayı gören kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine ya da hareketlerde bulunacağına, sorunlarının çözümü için yeni yollar arayacağına, kendisinden hayır beklenemeyen dosta, kişinin muradına ereceğine ve hayattan yana en büyük beklentisini yaşama şansına nail olacağına yorulur.

Rüyada kum torbası taşımak bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine, mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, refah düzeyinin ve yaşam şartlarının hiç düşmeyeceğine, çaresiz insanların çaresi olacak işlere imza atacağına, sorunların sürekli artacağına, destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine ve çok büyük bir üzüntü duyacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın Tabirini Alîm'e Sor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
4 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
shaka

yağışlı havada babamın iş yerinde beyaz atlet giymiş yemek yiyordum. babam da siyah palto giymiş birden siyah tshirt giydi. eve gelirken üzerimde siyah yün kazak vardı. yolda eski 2 arkadaşımı gördüm.biri beyaz digeri de siyah tshirt giymişdi ben beyaz giyenin arkadaşımın ardıyca gidim. yagmur da şırıl şırıl yagıyor. beyaz giyen bana ne zamandır seni aradıgımı soyledi arkasıyca gidim.eve geldiyimde içinde inşaat kumu olan çuval gördüm.annem onun agzını açdı azını döktü.bense üzerinde uzandım

Leyla

Rüyamda vefat eden eşim bir evin önünde duran yastıklardan birisini açtı içinin kum dolu olduğunu gördüm onu aldı ve taşımaya başladı