Rüya Tabirleri / köprü rüyaları / Rüyada küçük köprü görmek

Rüyada küçük köprü görmek

Rüyada küçük köprü görmek aksiliklerin bu sayede aşılacağına, endişe veren durumların düzeleceğine, çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına, problemlerinin ve borçlarının da çoğalacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine ve sorunlarından çok yakın zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada küçük köprü gördüyseniz

  • Bazı konuların farklı şekilde ele alınması durumunda daha verimli işleyeceği konusunda ısrarcı olmanız, daha önemli konulara zaman ayırmanızı engelliyor.
  • Geçmiş deneyimlerinize güvenebilirsiniz.

Rüya alimlerinin yorumlarına göre rüyada küçük köprüden geçmek onlara seve seve bildiklerini aktaracağına, mallarını kaybetme riskiyle karşılaşacağına ve kötü bir dönemden geçeceğine, hırsının ve nefsinin kurbanı olmayacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine ve bir türlü bir yerde tutunamayacağına, yüzünü Kâbe’den başka bir tarafa çevirmeyeceğine delalet ettiği söylenir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın Tabirini Alîm'e Sor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments