Rüya Tabirleri / deniz rüyaları / Rüyada köprü deniz görmek

Rüyada köprü deniz görmek

Rüyada köprü deniz görmek vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına, huzurlu ve sağlıklı olunacağına, atılan adımların sıkıntı yaratacağına, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine ve rahat bir nefes alınacağına, kazancın artması sayesinde daha bir güzel hayata sahip olunacağına delalettir.

Rüyada köprü deniz gördüyseniz

  • Alışveriş yapmayı düşünüyorsanız biraz ihtiyatlı davranmanızda fayda vardır.
  • Bazı konularda gereğinden fazla cümle sarf etmeniz, kendinizi belli açıklamalar yapmak zorunda bırakmanıza neden olabilecek sonuçları beraberinde getirebilir.

Rüyada köprüden denize bakmak rüyayı gören için çok güzel olaylar yaşanacağına, kafasını toplamasına yardımcı olacağına ve bu sayede de hayatıyla ilgili çok daha sağlıklı kararlar verebileceğine, sürekli herhangi bir kazanç getirmeyecek işler ile uğraşacağına, tartışmaların sona ereceğine ve doğru adımların atılması sayesinde hayırlı bir işin başına patron olunacağına, yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine, çok büyük işlere adın yazdıracağına ve aile hayatında ve sosyal hayatında amaçlarına uygun insanlar ile hareket edeceğine rivayet eder.

Rüya tabirlerine göre rüyada köprüden denize atlamak hem geleceğinin güzel olacağına, sevdiği kişiden de ayrılacağına, uzun zamandan beri karşılık bulamayan duygulara yaşanacak güzel bir olayın ardından karşılık bulunacağına, vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, güzel huylarının değişeceğine, dertlerin ve sorunların aşılacağına işaret ettiği söylenir.

Rüyada köprüden denize düştüğünü görülmesi kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, evde dinlenmek zorunda olacağına, maddi ve manevi açıdan çok büyük zarara uğrayacağına, kişinin rüya gibi bir hayat yaşayacağına, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına, kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine ve şansının da kapanmayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın Tabirini Alîm'e Sor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments