Rüya Tabirleri / köpek rüyaları / Rüyada köpeğin keçi yemesi

Rüyada köpeğin keçi yemesi

Rüyada köpeğin keçi yemesi mesleki ve ticari olarak kazancının artacağına, zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına ve rahata ereceğine, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, rakiplerine ve düşmanlarına karşı büyük atılımlar yapacağına, yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine delalet ettiğine inanılır.

Rüyada köpeğin keçi yemesi gördüyseniz

  • İsteksiz olmanız veya işleri ertelemeniz çok fazla sorun yaşanmasına neden olabilir.
  • İlişkilerinizle ilgili bazı şuuraltı gerginlikler yaşayabilirsiniz.

Rüya alimlerine göre rüyada köpeğin keçiye dönüşmesi sıkıntılı bir dönem geçirdikten sonra daha büyük zorluklar yaşayacağına, sorunlarının bitmesi ve mutlu olması için gereken şeylere kavuşacağına, türlü sürprizler ve şakalar hazırlayacağına, konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine, yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına ve yolculuktan döndükten sonra iş hayatına farklı boyuttan bakacağına ve bu sayede neredeyse kimsenin aklına gelmeyecek çalışmalar gerçekleştireceğine, hastalıkların yakınına uğramayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın Tabirini Alîm'e Sor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments