Rüya Tabirleri / kız rüyaları / Rüyada kızının nikahını görmek

Rüyada kızının nikahını görmek

Rüyada kızının nikahını görmek evinde nimetin ve verimin çoğalacağına, başarısız ve mutsuz olacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına, gönül kapılarının açılacağına, terfi edeceğine bu vesileyle yokluktan kurtulacağına, geçim derdinin biteceğine ve kişinin sağlığını geri kazanacağına işaret ettiği söylenir.

Rüyada kızının nikahını gördüyseniz

  • Özel hayatınızda veya dış görünüşünüzde yapmanız gereken değişiklikler var.
  • Program takviminizi gözden geçirebilir, sizin için en önemli şeylere öncelik tanıyıp tanımadığınızı kontrol edebilirsiniz.

Rüyada kızını nikah masasında görülmesi kompleksinden ve egosundan kurtulacağına, akıllı adımlar atacağına, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına ve çok büyük başarılar ile birlikte kazançlar elde edeceğine, doğru yatırımlar yapacağına, yakın bir zaman içinde kendisini daha kötü durumlarda bulacağına, uğursuz kişiler ve olaylarla karşılaşacağına alamettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın Tabirini Alîm'e Sor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments