Rüya Tabirleri / çamaşır rüyaları / Rüyada kızının çamaşırını görmek

Rüyada kızının çamaşırını görmek

Rüyada kızının çamaşırını görmek zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine, moralinin bozulacağına ve sinirlerinin de adeta bir yay gibi gerileceğine, karlı işlere gireceğine, sevap işlemek için uğraşacağına, zaten malı mülkü varsa daha da artacağına ve işlerinin iyiye gideceğine, hayallerini ve arzularını gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına yorumlanmaktadır.

Rüyada kızının çamaşırını gördüyseniz

  • Yapmanız gereken düzenlemeler var.
  • Bazı kişileri kendileri için iyi olabilecek şeyleri yapmaları konusunda zorlayabilirsiniz.

Rüyada kızını çamaşır yıkarken görüldüğünde uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına, sağlık sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına, birçok iş fırsatı yakalanacağına, umutlarının çoğalacağına ve herşeyin çok daha iyi şekilde ilerleme göstereceğine, sadece maddi gücünü kaybetmekle kalmayacağına, kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına yorulmaktadır.

Rüyada kızını çamaşır asarken görülmesi yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, çok sevineceği ve hayatını farklı bir yöne götürecek bazı olaylar yaşanacağına, yaşadığı yerin güzelleşeceğine, çekilen zahmetin sona ereceğine, yaşam standartlarını yükselteceğine ve maddi imkânlarını arttıracağına, özel hayatında sessizleşeceğine yorumlanır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın Tabirini Alîm'e Sor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Selma

Rüyamda kızımın öldüğünü bilip ağlıyorum. Sonra çamaşırlarını topluyorum iç çamaşırı.sonra kızım gelip bana sarılıyor