Rüya Tabirleri / burun rüyaları / Rüyada kızımın burnunda sümük görmek

Rüyada kızımın burnunda sümük görmek

Rüyada kızımın burnunda sümük görmek sağlık sorunlarının artacağına, sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına, daha fazla kazanç elde edebileceği yolları keşfedeceğine, elinden geliyorsa ona borç vereceğine, sevdiği kişilerle konuşurken onları dinlemediğine ve bu nedenle yalnız kalacağına, kendisini üzen insanları hayatından çıkartacağına ve yaşanan üzücü olaylardan ötürü ortaya çıkan endişenin sona ereceğine alamet ettiğine inanılır.

Rüyada kızımın burnunda sümük gördüyseniz

  • Varsayımlarda bulunarak zaman kaybetmemelisiniz.
  • İşinize çok iyi bir şekilde konsantre olun.

Rüya yorumlarına göre rüyada kızımın burnundan kan gelmesi hayırlı bir karar verileceğine, bir sebeple çok üzülüp büyük sıkıntılar çekeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, nimetin ve kazancın artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kızının burnunun kırıldığını görüldüğünde hayır duaları alacağına, hataların telafi edileceğine ve yakın bir akrabaya iş konusunda destek olunacağına, uzun zamandan beri yapılan işte başarıların kıskanılmasına yorulur.

Rüyada kızımın burnunun kanadığını görülmesi uzun zamandan beri yaşanan iş stresinin bu sayede atılacağına, büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada kızının burnunu ısırmak olumlu gelişmelerle karşılaşacağına, bazı sıkıntılar içerisine gireceğine veya eşi ile problemler yaşayacağına, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin günden güne daha da bozulacağına, hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına, hayırlı ve başarılı işlere gireceğine ve çok daha büyük bir çaba göstererek kariyer planında basamakları hızlı bir şekilde tırmanacağına işaret etmektedir.

Rüya yorumcularına göre rüyada kızının burnunu temizlemek oldukça büyük başarılara, kötü halden iyi hale geçeceğine ve içinde olacağı durumdan çok memnun olacağına, insanları daha olumsuz hallere düşüreceğine, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine ve büyük üzüntülere neden olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kızının burnunun kanaması elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına, iş için çıkacağı yolculuklarda hayat eşini bulacağına, hayırlı ve büyük başarı kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına, aile hayatının gün geçtikçe iyiye gideceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın Tabirini Alîm'e Sor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments