Rüya Tabirleri / gül rüyaları / Rüyada kırmızı gül topladığını görmek

Rüyada kırmızı gül topladığını görmek

Rüyada kırmızı gül topladığını görmek verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve haksızlığa uğranılacağına, işinin gücünün hep rast gideceğine, canını sıkan durumları ortadan kaldıracağına, hataların düzeltileceğine ve istenen her şeye kavuşulacağına, geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine ve maddi olanaklarının da fazlalaşacağına, kendisini çok sıkıntılı hissettiği bir anda Allah’ın izni ile karşısına çıkacak güzel bir yol ile bu durumdan kurtulacağına işaret ettiğine inanılır.

Rüyada kırmızı gül topladığını gördüyseniz

  • Mide hassasiyetleri yaşanabilir.
  • Bazı girişimleriniz, planlarınız, iş birlikleriniz ya da anlaşmalar konusunda kafanızın bir köşesinde soru işaretleri ya da şüpheler varsa, kalbinizin sesini dinlemenizde fayda var.

Rüyada beyaz gül topladığını görmek aylardan beri devam eden bir projenin nihayete erdirileceğine, sıkıntı ve zahmet çekileceğine, sorun yaşanan bazı konuların çok kazançlı bir şekilde ortadan kaldırılacağına, sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına, gelecekte kendisine çok daha hayırlı günler yaşatacak işler yapacağına, gereksiz işlerden ve gereksiz kişilerden kendini soyutlayıp çevresini değiştireceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın Tabirini Alîm'e Sor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments