Rüya Tabirleri / arkadaş rüyaları / Rüyada arkadaşının toprak kazdığını görmek

Rüyada arkadaşının toprak kazdığını görmek

Rüyada arkadaşının toprak kazdığını görmek şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine, bilakis hiçbir eksiğinin kalmayacağına, sıkıntıların yakasından düşmeyeceğine, işlerinin istediği şekilde ilerleyeceğine ve kendisini hayal kırıklığına uğratmayacağına, uzun uğraşlar ve büyük harcamalar sonucu kurulan işin sadece rüyayı gören kişiye değil bütün ailesine kazanç sağlayacağına ve günden güne daha da büyüyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşının toprak kazdığını gördüyseniz

  • Tamamlayıcı delil veya ipuçları ya da bilgiler elinize geçmeden yorum yapmamalısınız.
  • Bazı konulardaki çelişkiler, huzursuz olmanıza neden olabilir.

Rüyada arkadaşını toprağa gömmek rüya sahibi için kendisiyle beraber sevdiklerinin de iyi yaşaması için elinden geleni yapacağına, kırgınlıkların tatlıya bağlanacağına, güç ve para kaybedeceğine, zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine, bir uzmana başvurulacağına, sevap işlemek için uğraşacağına inanılmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın Tabirini Alîm'e Sor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments