Rüya Tabirleri / kir rüyaları / Rüyada kirli yavru köpek görmek

Rüyada kirli yavru köpek görmek

Rüyada kirli yavru köpek görmek hayırlı kişilerle tanışılacağına, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, bir sebeple rüyayı gören kişinin çok mutlu olacağına, kafa olarak daha rahat edileceğine, kafasını kurcalayan ve kendisini çok yıpratan sorunların çözüleceğine, yaptıklarından dolayı çok zarara uğrayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kirli yavru köpek gördüyseniz

  • Sevdiğinize biraz daha ilgi gösterin.
  • Bir uyarı; gerek özel hayatınızda, gerekse iş ilişkilerinizde sürekli bir iletişim kopukluğu içinde olmanız mümkündür.

Rüyada kirli yavru kedi görmek hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına ve bol kazançlı ve çok bereketli bir yere terfi edileceğine, harcamaların yoğunlaşmasıyla kişinin borçlarının da fazlalaşacağına, anne ve baba için çok lazım olan birşey alınacağına, işlerinin çok iyi bir kişi ile tanışması sayesinde mutlu bir şekilde devam edeceğine, amacına ulaşmayı başaracağına, eğitim hayatının kaldığı yerden devam edeceğine alamet ettiği söylenir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın Tabirini Alîm'e Sor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments